RTL issue on ASS subtitles

I encounter an annoying bug/s with RTL on ASS subtitles.

When there is a number after a newline (\N‏) that includes a comma (like “1,000”) it is display in LTR instead of RTL:

Using Apple TV 4K with latest tvOS 14.2 and latest Infuse 6.5.4.
ASS encoding is set to Auto (= -1) and it’s external ASS subtitles. I didn’t tested this as embedded in the MKV, but if needed - let me know.

No issue on macOS 11.0.1 with players like VLC and IINA.

A different display bug is showing when there is a number before a newline (\N‏). The number is displayed in the next line below the actual second line:

And here are the ASS lines for the above examples:

Dialogue: 0,0:26:06.99,0:26:09.41,Default,0,0,0,3,000.\N-‏3,000. תודה לאיש שמקדימה.

Dialogue: 0,0:29:33.20,0:29:36.29,Default,0,0,0,80 אני שומעת?\N‏80 אלף מהאדון שמקדימה?

It would probably help a ton if you were to give a bit more info. What device? What version number of Infuse? what OS version number? What exactly is the “annoying bug”?

@NC_Bullseye Sorry, I published by mistake before I finished writing everything. See OP now.

Thanks for the report.

We can take a look at this.

If you’re able to PM me the subtitle file you are using it might be helpful. Thanks!

Thanks.
PM sent.

Was this fixed in latest release ?

@james This is in pending state for a very long time. Can you share an ETA ?

You can check plan for upcoming features and changes here:

@munpip214 I know but it’s not on the list, that’s why I asked….