Issues with subtitles on new version

Hi,

I had no problem previously, but now Infuse (5.4.1 - don’t know if it was the same with 5.4) can’t find the right subtitles file for some tv shows.

I have a folder with the season 6 of The Americans.

For example, I have
The.Americans.2013.S05E09.HDTV.x264-FLEET.mkv
and
The.Americans.2013.S05E09.HDTV.x264-FLEET.srt.

I don’t know why, but infuse is not selecting the correct subtitles file. It takes The.Americans.2013.S05E01.720p.HDTV.x264-KILLERS.srt by default, and then I have a list in the menu where I can select all subtitles files of the season, but I have to choose manually.

Besides, I also have
The.Americans.2013.S05E10.720p.HDTV.x264-AVS.mkv
and
The.Americans.2013.S05E10.720p.HDTV.x264-AVS.srt.

For this one, I can select any subtitles file of the season, but the subtitles file for episode 10.

I don’t know understand, I never had any issue like that before.
What is strange also is that’s it’s working correctly for some other tv shows.

Thanks for your help!

Pierre

Thanks for the report. We’re looking into this.

I have the same issue.
Infuse always takes the subtitle of episode 1 and ignores any local substitle file with corresponding name.

We’ve just submitted Infuse 5.4.2 to Apple which includes a fix for this.

Thanks for your patience. :slight_smile:

1 Like

Thanks! That was pretty quick :wink:
I’ll let you know if it’s working correctly again

5.4.2 is rolling out on the App Store now. :slight_smile:

Hi James,

Sorry for the delay, I was not at home and was not able to check.
I just dit, and everything is back to normal. Thank you so much for this very quick fix!

Pierre

Thank for the quick solution James!

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.