Clean Install of iTunes 10.6.3 - Constant Error 3194

I am at my wits’ end with this.

 

I am an experienced JB’er.

 

Trying to JB several Apple TV 2.

 

The cable I use is a quality TomTom cable and it 100% fine.  Even swapped out with other cables.

 

Running Win 7Host file has 74.208.10.249 gs.apple.com not hashed out.  It is now the only line I have in my Hosts file.

 

On a 4.3, I have tried relentlessly over the weekend with iFaith 1.4.2 and iFaith 1.5.9 dropping blobs and stitching in with TC.

 

Blobs size is 5.83Kb for iFaith.

 

I have fully uninstalled iTunes using Revo Uninstaller, then Everything from Void Tools to remove every trace of all things Apple, then CCleaner to remove all registry traces and finally Byetunes to finalise the process.

 

Reinstalled 10.6.3 x64 and still no joy.

 

Any last advice before I slash my wrists!

 

Is there something I have not thought of.
UPDATE: Have got the 4.3 done so everything that needs to be working clearly is but…

4.4.4 gets to Preparing Apple TV for Restore and bombs outs.  It is processing at the moment and I bet a pound to a penny it will give an Error 2 again.

I have tried with snowbreeze too and SP.

If I use SP, I assume that I do not need to TC the DMG files across onto the SP Restore IPSW?  I am correct in saying this.  I never use SP to jailbreak.  Find it too slow hence lack of knowledge on SP.

I have tried with 0.3.52.4509 and also 0.9.4.  Will try 0.9.2 as I know another experienced JB’er that uses that version.

Am getting this as the last line in the SP log:-

C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\diasymreader.dll 10.0.30319.1 built by: RTMRel

Firecore?

This is unbelievable.

4.4.4 now OK again.

Just dropped some 4.4.3 blobs using 1.4.2 iF and created IPSW.  Error 1600.  I shouldn’t have to repeat but I am using same cable, same PC as the 4.4.4 which are now fine.

Blobs 11.8Kb so no problems there.

Tried Sn0wbreeze 2.9.14.  It writes IPSW but simply will not upload to device

Is there a way to get iFaith blobs to upload to Cydia? iF 1.5.9 does not work. Tried changing .iFaith to .shsh but of course Cydia blobs are around 64kb mark so that failed.  Tried to drop blobs in iFaith but all I get is unsupported device message. A5+ users message error.
Tried SP 0.9.4 and 0.9.3 as that is supposed to handle 4.3 and earlier.

 

I get this in the log:-

 

DateTime: 17/12/2013 14:27:28 Message: Application start

DateTime: 17/12/2013 14:27:28 Message: Seas0nPass 0.9.3.13065

DateTime: 17/12/2013 14:27:28 Message: clean up

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Started iTunes exe search

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Using registry view Registry64

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Opened HKEY_LOCAL_MACHINE registry key

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Opened HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall registry key

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Found 36 subKeyNames

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Found iTunes in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall{840A3BAA-4C68-4581-9C7A-6F8D6CF531B9}

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Path to iTunes is C:\Program Files (x86)\iTunes\iTunes.exe

DateTime: 17/12/2013 14:27:30 Message: Installed iTunes version: “10.6.3.25”. IsCompatible? True

DateTime: 17/12/2013 14:27:31 Message: Started version check

DateTime: 17/12/2013 14:27:31 Message: Seas0nPass version is NOT OK

DateTime: 17/12/2013 14:27:34 Message: Preparing payload (iBSS and iBEC)

DateTime: 17/12/2013 14:27:34 Message: Downloading iBSS and iBEC

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Blob process starting

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: ERROR: The process “iTunes.exe” not found.

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: ERROR: The process “iTunesHelper.exe” not found.

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: ::Waiting for device to enter DFU mode…

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: Initializing libpois0n

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: mobiledevice_connect+

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: mobiledevice_openpipes+

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: not iBoot mode (iBootPath = (null))

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: not DFU mode (DfuPath = (null))

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: DFU mode set

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: mobiledevice_openpipes-

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: mobiledevice_connect OK

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: Checking the device type

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: check_context(5BBE4341)

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: check_context passed

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: Sorry device is not compatible with this jailbreak

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: Exiting libpois0n

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Process: blob.exe, args: iBSS.k66ap.RELEASE.dfu payload.bin blob.bin exited with non-zero code (-1)

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: ::Device is not compatible

DateTime: 17/12/2013 14:27:35 Message: Output received: Checking if device is compatible with this jailbreak

DateTime: 17/12/2013 14:27:40 Message: ECID process starting

DateTime: 17/12/2013 14:27:40 Message: Output received: ECID: 4228211703116

DateTime: 17/12/2013 14:27:40 Message: Output received: check_context(00000000)

DateTime: 17/12/2013 14:27:40 Message: Output received: check_context passed

DateTime: 17/12/2013 14:27:40 Message: Checking available blobs on Cydia servers for ECID = 4228211703116

DateTime: 17/12/2013 14:27:41 Message: Blobs fetching completed

Why is it working for 4.4.4 and not for 4.4.3? Someone MUST know.

Noticed that the apticket is all zeros so that ain’t helping I guess but aptcikets aren’t applicable in iF 1.4.2 I thought?