ATV2 - error when installing Kodi

I´m going by this guide:

apt-get install wget

Apple-TV:~ root# apt-get install wget
Reading package lists… Error!
W: Duplicate sources.list entry http://apt.awkwardtv.org stable/main Packages (/var/lib/apt/lists/apt.awkwardtv.org_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages)
E: Problem parsing dependency Depends
E: Error occurred while processing net.ddns.mobileapps.mediadownload (NewVersion1)
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/apt.modmyi.com_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages
E: The package lists or status file could not be parsed or opened.

wget -O- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | apt-key add -
echo “deb http://apt.awkwardtv.org/ stable main” > /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list
echo “deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./” > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list
apt-get update

Reading package lists… Error!
W: Duplicate sources.list entry http://apt.awkwardtv.org stable/main Packages (/var/lib/apt/lists/apt.awkwardtv.org_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages)
E: Problem parsing dependency Depends
E: Error occurred while processing net.ddns.mobileapps.mediadownload (NewVersion1)
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/apt.modmyi.com_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages
E: The package lists or status file could not be parsed or opened.

apt-get install org.xbmc.kodi-atv2

Apple-TV:~ root# apt-get install org.xbmc.kodi-atv2
Reading package lists… Error!
W: Duplicate sources.list entry http://apt.awkwardtv.org stable/main Packages (/var/lib/apt/lists/apt.awkwardtv.org_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages)
E: Problem parsing dependency Depends
E: Error occurred while processing net.ddns.mobileapps.mediadownload (NewVersion1)
E: Problem with MergeList /var/lib/apt/lists/apt.modmyi.com_dists_stable_main_binary-iphoneos-arm_Packages
E: The package lists or status file could not be parsed or opened.

reboot

So the same error is all over the place.
And i cant seem to finde a fix online yet :frowning:

Pls. help me

I saw same issue last week. Then it was fixed but it re-surfaced

I went in and deleted modmyi.com in one of the list, and now all is working fine for me.